Levering

Levering i Danmark
Leveringstid i Danmark er 1 – 2 hverdage. Bemærk: I spidsbelastningsperioder og ved pakkehåndteringsproblemer hos vores fragtleverandører, kan længere leveringstid forekomme. Levering i Danmark sker med PostNord, GLS, Dao eller Bring. Ønsker du at tracke din pakke skal dette ske på PostNord's hjemmeside under "track&trace" funktionen. Der pålægges DKK 39,- i fragt på alle forsendelser i Danmark til postboks og 59,- for levering til egen dør.
Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved ordrer over kr. 399,00

Levering til udlandet
Vores forsendelser til udlandet foretages af Postnord, GLS, DHL eller UPS.Levering i og udenfor EU tager mellem 1-5 hverdage. Der pålægges fra DKK 99,- 260,- i fragt til EU lande - afhængig af modtagerland

Pt kan vi desværre ikke levere til UK - grundet Brexit og nye regler. Vi arbejder på en løsning.

SHIPPING TO THE UNITED KINGDOM:
Due to Brexit we do not offer shipping the the UK at the moment. We are working on a solution for this. You are welcome to contact us if you need further information.

 

Retur

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Returnering af en vare fra Karamelleriet kan kun ske efter forudgående aftale.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen og skal returneres i god tid inden varens udløbsdato.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning og risiko.

Retur adresse;              

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Karamelleriet

Jægersborggade 36

2200 København N

Danmark

 

VIGTIGT!

Returpakker skal sendes med omdeling. Alternativt kan returpakker afleveres i vores fysiske butik tirsdag - fredage mellem kl. 11-17.

 

JEG HAR MODTAGET EN FORKERT VARE?

Vi bestræber os altid på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst mail@karamelleriet.dk eller ring til os på 70237777 og vi vil sende dig et returlabel, således at varen kan returneres fragtfrit. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenr. ved henvendelse.

 

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: 

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes kvalitet
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm